Regulamin forum
Po rejestracji i aktywacji konta przez admina, każdy nowy musi sie przedstawić (skąd jestem, czym jeżdżę itp.)
Jeśli chcesz się zarejestrować i nie masz zamiaru potem nic pisać, to się nie rejestruj - wszystkie konta użytkowników, którzy w ciągu siedmiu dni od pierwszego zalogowania, nie przywitają się (bądź nie napiszą żadnego innego posta), będą usuwane.
zasady te, wprowadzamy z dwóch powodów - nie zależy nam na liczniku ilości użytkowników, a na ich jakości - nie chcemy szpiegów oraz spamerów
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Sprzedam Vitara long 2.0 v6
Autor |
Wiadomość |
Rumcjas
Sudetyoffroad
|
 Sprzedam Vitara long 2.0 v6
Sprzedam Vitare long 2.0 v6. Niestety moja cierpliwość się do niej skończyła. Z uwagi na fakt że nie jestem mechanikiem nie mogę sobie poradzić z usterka która polega na braku mocy po porządnym rozgrzaniu silnika nie wkręca się na obroty, na zimnym jest wszystko ok. Kupiłem ją fabryczna bez przeróbek z przebiegiem 140 tys. Posiadam ja 2 lata a raz tak naprawdę zobaczyła teren. Lista przeróbek i wymian: Most stal Tylne chamulce przerobione na tarczowe Lift 4'' Radzik Nowe amortyzatory przód i tył Nowe sprężyny przód i tył Snoorkel nowiutki Nowa chłodnica i wisko Całe zawieszenie na poliuretanie Zbiornik paliwa zabezpieczony żywica z włóknem szklanym pomalowany chlorokaczukiem Nowa osłona zbiornika Zderzaki stal przód i tył Dystanse aluminiowe 30mm Felgi et-25 Opony Sahara nalewki z detkami Oleje w mostach i silniku wymienione Nowy akumulator
Do zrobienia z przodu podłoga po stronie pasażera i kierowcy mocowania do ramy.
Pewnie jeszcze coś bylo robione czego nie pamiętam.
W razie pytań proszę o kontakt na priv. Auto ubezpieczone i z przeglądem. PAWEŁ 665750112
_________________ Vitara long 2,5 v6
|
01 gru 2018, 20:06 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|